MailPlus trainingen & workshops

Leer alles over de software en e-mail marketing (automation)

Training MailPlus Marcom
E-mail marketing is springlevend. Dat merken wij aan de hoeveelheid e-mails die dagelijks door onze klanten wordt verstuurd en de resultaten daarvan. Met onze drie praktische trainingen / workshops begrijpt u in één dag de software van A tot Z, en past u de strategie achter e-mail marketing automation toe om uw e-mail marketing doelstellingen te realiseren.
Dagprogramma
Locatie
Voorwaarden
Inschrijven
Dagprogramma
Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

10.00 - 10.30: Introductie MailPlus Marcom
Een introductie over het inloggen, de gebruikersinterface en de startpagina van een MailPlus Marcom-account.

10.30 - 12.30: Verzenden van een nieuwsbrief
Aan de hand van 6 stappen verstuurt u zelf een nieuwsbrief naar een fictieve doelgroep. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan onderwerpen als lijstbeheer, afbeeldingen uploaden en bewerken, de ‘drag & drop’ editor, landingspagina’s opstellen en het testen van de nieuwsbrief.

12.30 - 13.15: Lunch
Wij verzorgen voor u een uitgebreide en vooral gezellige lunch!

13.15 - 13.45: Analyseren van de resultaten
Hoe succesvol is de verzonden mailing? Aan de hand van de mailing- en trendrapportage kunt u uw communicatie continu verbeteren.

13.45 - 15.30: Eventregistratie
Naast e-mailings maakt u met MailPlus ook eenvoudig online formulieren. Het grote voordeel van deze formulieren is dat de MailPlus-database met contactgegevens benaderbaar is. Dit betekent dat gegevens worden prefilled, wat de conversie ten goede komt. Daarnaast is een automatische bevestigings- en notificatiemail met een paar klikken ingericht. Aan de hand van een voorbeeld voor eventregistratie (een klantendag) leert u deze extra onderdelen van MailPlus inzetten.
Locatie
De basistraining van MailPlus Marcom wordt georganiseerd bij het bedrijf Spotler in Zoetermeer. Het adres is:

Boris Pasternaklaan 16
2719 DA Zoetermeer

Parkeer gratis in onze parkeergarage

U kunt gratis parkeren in onze (gedeelde) parkeergarage. De ingang bevindt zich aan de Boris Pasternaklaan. Is hier geen plek meer? Parkeren in de omgeving is ook gratis.
Voorwaarden
De MailPlus producttrainingen worden in klassikaal verband met een maximum van 12 cursisten gegeven. Voor deze trainingen zijn algemene voorwaarden en de tevredenheidsgarantie van toepassing.
  • De prijs van de cursus per persoon bedraagt € 225,- (excl. BTW) en wordt gefactureerd via uw MailPlus-leverancier.
  • MailPlus heeft het recht een cursus te annuleren bij minder dan 4 deelnemers. Een alternatieve datum wordt aangeboden.
  • Annuleren kan kosteloos tot uiterlijk 3 werkdagen voor de cursus. Daarna wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Bij afwezigheid zonder afmelding wordt 100% in rekening gebracht. Hierbij gaan we uit van het oorspronkelijke bedrag dat de training vertegenwoordigd ongeacht eventuele kortingen.
  • Er is geen vooropleiding vereist. Algemene kennis over internet en online marketing is wel een pré.

Tevredenheidsgarantie


MailPlus staat voor kwaliteit. Voor zowel onze producten als trainingen hanteren we een “tevredenheidsgarantie”. Om hier gebruik van te maken zijn drie voorwaarden van toepassing.

Voorwaarden tevredenheidsgarantie:
  • U heeft ter plekke uw onvrede aan de docent kenbaar gemaakt.
  • In het evaluatieformulier heeft u de cursus beoordeeld met een 5 of lager.
  • U heeft binnen drie werkdagen contact opgenomen met MailPlus via educatie@nl.spotler.com of 079 – 363 12 10 en aangegeven gebruik te willen maken van de tevredenheidsgarantie.
Inschrijven Marcom-training
Wilt u goed van start gaan met MailPlus Marcom? Schrijf u in voor de basistraining. Op deze dag leert u:

 Succesvol een nieuwsbrief opstellen & versturen
 De resultaten van de mailings analyseren
 Een eventregistratie in te richten
 *
Wilt u meerdere personen inschrijven? Schrijf ze dan apart in met elk een uniek e-mailadres. Per trainingsplek is een uniek e-mailadres nodig.
 *
 *
 *
 *
naam@bedrijf.nl
 *
 *
 *
Heeft u vragen? Laat het ons weten via: educatie@nl.spotler.com en 079 – 363 12 10